ARASHI ROMANIA
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
Latest topics
» Gramatica
Tue Dec 23, 2014 4:05 am by Yumi

» Shounen Club Premium [2009.03.29]
Thu Mar 06, 2014 4:00 am by lilichan

» Arashic Forum
Mon Feb 25, 2013 6:15 am by hika86

» Nelămuriri
Tue Sep 11, 2012 4:52 am by Yumi

» Aniversarea forumului
Sun Aug 19, 2012 3:34 am by matsumoto

» Cereri de afiliere
Sun Aug 19, 2012 3:14 am by matsumoto

» Cereri forumuri
Sun Aug 19, 2012 3:12 am by matsumoto

» Schimbari de nick
Sun Aug 19, 2012 3:10 am by matsumoto

» Sugestii
Sun Aug 19, 2012 3:09 am by matsumoto

Top posters
matsumoto
 
Ohmiya SK
 
Mao Inoue
 
KeykoYume
 
Olimp_Tenshi
 
Moony
 
Saito Ryu
 
TeeChan
 
AbbeyXS
 
Stormy_Yume
 

Share | 
 

 . Sufleu japonez .

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mao Inoue
Admin
avatar

Posts : 1423
Join date : 2010-08-11
Location : ..::Sky Of Love::..

PostSubject: . Sufleu japonez .   Thu Sep 09, 2010 3:35 pm

Categorie: Creme si spume
Specific: japonez
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 0
Status: testat

Incearca acest sufleu dupa reteta japoneza si in mod sigur il vei prepara si cu alta ocazie.

Ingrediente

200 gr unt
100 gr ciocolata sau cacao
200 gr zahar pudra
1 lingura faina
4 oua
unt si faina
pentru tapetat vasul de copt

Sos de vanilie:
2 pahare lapte
3 galbenusuri
100g zahar
1 lingura faina
1/2 baton vanilie

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si cu galbenusurile adaugate, unul cate unul, pana obtineti o crema. Se adauga apoi ciocolata sau cacao, faina, iar dupa ce se amesteca bine, se adauga si albusurile batute spuma.

Compozitia se toarna intr-o forma speciala cu capac, ermetic inchisa (forma se unge cu unt si se presara cu faina). Aceasta forma se introduce intr-un vas cu apa clocotita si se lasa pe foc la fiert 30 minute.

Sosul se face astfel: se pune la fiert laptele cu vanilia; cand incepe sa fiarba se acopera si se ia de pe foc. Se freaca ouale cu zaharul si faina si se toarna laptele treptat, amestecind mereu. Fara sa se inceteze amestecarea, se pune din nou la foc pina incepe sa se ingroase sosul si sa dea un clocot. Se da la o parte si se amesteca pana ce se raceste

Sufleul se serveste fie simplu sau cu sos de vanilie.
Back to top Go down
View user profile
 
. Sufleu japonez .
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Don't stop :: Japan :: Japanese food-
Jump to: